dimarts, 8 de desembre del 2009

De tot una mica....




Super finde, super pont!! nomès vaig marxar de diumenge tarda a dilluns nit per pujar a AND però a pesar de quedarme a la city (cosa rara ultimament) va ser un finde divertit.
Dissabte nit super concert de Franz Ferdinand a Badalona amb la companyia agradable de l´Idoia (Ix, ets un liante, jijiji) fa uns 3 anys ja els vaig veure al mateix lloc i el concert va ser increible, el llistó estaba molt alt però el van superar amb nota!! desde el primer minut super entregats, mai va caure el ritme i van demostrar lo bons que son, en tema il.luminació, so i video...sense paraules!! una pasada!!
Diumenge per fi vaig poder anar a veure l´expo de World Press Photo, molt recomanable!! unes fotos brutals!! actualitat, esport, personatges...un nivell molt alt de fotos, algunes dures, altres per pensar-hi, altres per estar una bona estona mirant. Despres vaig anar a dinar al Xup, xup; el restaurant de Casa Decor que ha decorat Bernat Marcillas (Molins Interiors) tres miniambients en un sol restaurant, el menjar bastant be, els calamars poc fets però bons! però sobretot un disseny wapo.
A la tarda vam marxar cap a la Cerdanya amb uns colegas del TVB, en principi l´idea era anar a la meva estació, Les Angles, però amb la mala predicció de neu, vam decidir tirar cap a Grau Roig, fred feia una mica, al llit de dalt de la furgo més que el d´abaix, sino que els hi preguntin als tres (Kermy, Mollon i Alex) que son els que van intentar sobar a dalt, quan pugui possaré la calefacció estacionaria. Pel tema neu...una mica decepcionat, però algo vam fer, llastima que al final el Mollon es treies l´hombro de lloc!! desde aqui molts anims i que et recuperis aviat!!
Tres fotos del Xup, xup...més fotos a la web del Picassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada