diumenge, 13 de desembre del 2009

Tornant a Siurana


Despres de casi un parell d´anys un altre cop tornaba a Siurana a trepar, posiblemement sigui el millor lloc per trepar, per la quantitat i qualitat de vies que hi han, per l´ambient que es viu, pel paisatge...el lloc es increible! sempre que he anat m´he trobat amb guiris, per aixó es una de les mecas de l´escalada.
Aquest cop no vaig anar amb el meu "alumne" preferit, el "George", vaig marxar amb la Laia, per ella era el primer cop que anava a Siurana, el lloc no la va decepcionar, l´unic problema es el grau, potser està una miqueta car, però crec que es més per la falta de pràctica/entreno. El dissabte no va fer gaire bon dia, tot tapat i pluvisqueixant algun momentet, al final van caure 6 vies, entre 5+ i 6a+, les sensacions van ser molt bones, feia uns 7o 8 messos que no escalaba, de tècnica encara m´enrecordaba, físic no tant!! espero no tardar tant en tornar a escalar...
Diumenge sentiem ploure desde dins de la furgo quan estavem dormint, al obrir la finestra...sorpresa!! no era pluja! era neu!! no era una nevada gaire forta però va deixar un dit de gruix, apart del fred que feia, el dia d´escalada es va acabar, ens ho vam perdre amb la calma i vam anar fer una volta pel Priorat i aprofitar la neu caiguda per fer fotos, vam acabar dinant dins la furgo a Escala Dei, un lloc xulissim de la serra del Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada